הצלחת טיפול

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

24/02/2021 | 17:36 | מאת: אילן

אני אמור לעבור הרמת סינוס פתוחה. קצת חושש מסיבוכים. האם יש משהו שביכולתי לבצע על מנת לסייע לעבודת המומחה ? הן מבחינת הנחיות לפני הפעולה והן מבחינת ההנחיות לאחר הפעולה ? איך יודעים שהרמת הסינוס הצליחה ? מה המדד ? איך מוודאים שהכול כשורה לאחר שבוצעה הרמת הסינוס ? אחרי כמה זמן יודעים שהפעולה הצליחה ?

אילן שלום רב, לצערי לא ניתן להבטיח 100% הצלחה בטיפול רפואי כלשהו, אבל בהחלט נשאף לכך ונשתמש בפרוטוקולי עבודה מתקדמים ומוכיחים. בהרמת סיהוס קיימת חשיבות הן להכנה לטיפול (בעיקר הפחתת זיהום ועומס חיידקי בפה- לדוגמא ניקוי שיניים לפני טיפול, אנטיביוטיקה ושטיפות מספר ימים לפני הטיפול), טיפול קפדני ומדוייק תוך הקפדה מירבית על סטריליות ואי פגיעה בממברנת הסינוס, ומניעת זיהום וסיבוכים לאחר הטיפול (מניעת טראומה לאזור המנותח, אנטיביוטיקה, שטיפות חיטוי, הימנעות מעישון ועוד). רופא מיומן וקפדן יוכל לתת לך את כל הפרטים ולשפר משמעותית את סיכויי הצלחת הטיפול וגם לדאוג למהלך טיפול קל יחסית עם פחות כאב, נפיחות וסבל. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה