מאד חוששת צריבה בקצה הלשון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

17/02/2021 | 19:28 | מאת: שירלי

דר שלום רב . כבר חמישה ימים שיש לי מין צריבה בקצה הלשון רק במגע של הלשון עם השיניים. בקושי רואים משהו אבל ממש התאמצתי וראיתי נקודה קטנטנה כמו ( ראש של מחט)קצת לבנה כמו פיצעון. אחרי יומיים זה ממש נרגע וחשבתי שזה נרפא ואתמול שוב החל להציק. ביום שבת אכלתי מאכל רותח והצריבה החלה בערב. רוצה לציין שלפני המון זמן גם קרה לי ועבר תוך 3 ימים. בנוסף אני נועלת לסתות בלילה בד"כ. האם נשמע לך כמו פצע? כוויה ? או אולי משהו אחר? אני ממש חוששת ומפחדת קראתי באינטרנט דברים מאד מלחיצים. לדעתך אודה.

שלום רב, קצה הלשון נוטה להיפצע בקלות בעיקר מנשיכה, ולא הייתי מוטרד מפצע שכזה שיכול להיות על רקע טראומה, כימי, כווית חום, ויראלי ועוד. מומלץ להשמר מנשיכה וממזון מלוח או חריף מאוד בימים הקרובים. אם הפצע לא חולף תוך שבועיים חובה להיבדק אצל רופא שיניים

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה