הרמת סינוס פתוחה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

11/02/2021 | 07:01 | מאת: דנית

למיטב הבנתי, ע"פ חוק כל רופא רשאי לבצע, אולם עדיף שיבצע זאת פריודנט או כירוג פה ולסת. האם לבחור במומחה לשיקום הפה, מוערך ומנוסה זו דרך טובה ?

דנית שלום רב, הרמת סינוס פתוחה הינה פעולה כירורגית פולשנית שדורשת מיומנות רבה. היא יכולה להתבצע על ידי מומחה לכירורגיה פה ולסתות, מומחה לחניכיים או על ידי כל רופא בעל נסיון בהשתלות שיניים. רצוי מאוד שיתוף פעולה בין הרופא המשתיל לרופא המשקם. ראוי לציין שמדובר בפרוצדורה מיושנת שמבוצעת במקרים מועטים ביותר בשנים האחרונות. רצוי מאוד לוודא האם ניתן לבצע במקומה הרמת סינוס סגורה-פניאומטית בשיטות המודרניות, המהירות, זולות ואלגנטיות יותר. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה