ש ת ל י ם

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

23/10/2020 | 11:19 | מאת: רונה

כמה זמן יש להמתין מרגע שהושתלה עצם BIOSS ועד להכנסת השתלים ? איזה צילום מומלץ לעשות לפני כן כדי לראות שאכן התקבלה עצם הראויה לביצוע שתלים ? ומה עושים אם לא ? האם מקובל ונכון להשתיל שוב עצם, אולי מסוג אחר?

רונה שלום רב, משך זמן ההמתנה תלוי בהיקף בניית העצם וציקומה, ונע בין 3 ל9 חודשים(לרוב 4 חודשים יספיקו). צילום במרפאה, ולעיתים צילום ct תלת מימדי נדרשים לצורך בחינת קליטת העצם ותכנון השתלה מדוייקת. ניתן לשקול תוספת עצם נוספת כשנדרשת סימולטנית להשתלה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה