נקודות בקצה לשון. מעט שורפות.

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

19/10/2020 | 09:34 | מאת: גלי

שלום. בשבוע אחרון הופיעו בקצה לשון נקודות שורפות, זה כמו טיפה הגדלה של הנקודות הטבעיות שיש על הלשון. אציין כי לא זכור לי שהלשון נכוותה משתיה/אוכל. אצל מי מומלץ להבדק ומה זה יכול להיות?

שלום רב, הלשון נחשפת לגירויים שונים כימיים, טרמיים, מלוחים, חריפים ועוד. בהחלט יתכן שהבליטות הקטנות על הלשון (פפילות הלשון) מוגדלות כתוצאה מחשיפה לגירוי כלשהו. אפשרויות נוספות- תגובה אלרגית, נגע ויראלי, ועוד אפשרויות פחות נפוצות. ממליץ להימנע ממאכלים מלוחים וחריפים מספר ימים. אם לא חולף תוך שבוע ממליץ לגשת לבדיקה אצל רופא שיניים או מומחה לרפואת הפה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה