כיפוי מוך

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

01/10/2020 | 11:46 | מאת: זהבית

איזו מומחיות של רופא שיניים נדרשת לביצוע פעולה זו? (אנדודנט ? ) ומניסיונך מהם סיכוי ההצלחה ?

כיפוי מוך יכול לבצע כל רופא שיניים כללי. בהחלט ניתן לבצע את הפעולה גם אצל מומחה לטיפולי שורש. סיכוחי ההצלחה תלויים בזהות השן המטופלת (חותכת/טוחנת) ובמצבה הטרום טיפולי. הרופא המטפל יוכל להעריך את ביכויי ההצלחה טרם הטיפול. נהוג להעריך סיכויי הצלחה של כיפוי מוך ישיר בכ-50%. בכעפוי מוך עקיף הסיכויים גבוהים יותר בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה