פצע מתפוצץ בחניכיים העליונות

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

30/08/2020 | 21:17 | מאת: הילה

שלום, לבתי בת העשר יש פצע ״מתפוצץ״ בחניכיים העליונות כבר כמה שבועות. כל יום הפצע ״מתפוצץ״ וקטן ולאחר מכן גודל שוב. הוא מכאיב לה, אבל לא ברמה שגורמת לה לא לאכול או לדבר. האם זו אפטה? משהו אחר? ניסינו שטיפת פה אנטיבקתרליאית שלא שינתה דבר ועכשיו מאין משחה מקומית שמרדימה לה את המקום כך שזה לא כואב, ואמור לחטא את המקום. מה עושים?

שלום רב, פצע מתפוצץ בחניכיים אצל ילדים קשור לרוב לתהליך החלפת השיניים או לדלקת באחת השיניים. לא רצוי לפוצץ אותו שוב ושוב וחובה להגיע לטיפול אצל רופא שיניים. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה