פצעונים קטנים על קו המתאר בשפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

26/08/2020 | 03:02 | מאת: רחל

היי דוקטור כל חודש בערך יוצאים לי פצעים אדומים קטנטנים על קו המתאר של השפתיים אני אחרי הזרקה בשפתיים ולא יודעת אם זה קשור עשיתי הזרקה לפני שנה פצעונים קטנים ואדומים על קו המתאר זה מסוכן? הם יוצאים כל כמה זמן וחולפים

שלום רב, יתכן קשר להזרקות בשפתיים הן עקב הטראומה לשפתיים והן כתוצאה מתגובה אלרגית/זיהומית כלשהי לחומר המוזרק זה לא מסוכן אבל כדאי לבדוק האם קשור להזרקה ולשקול שינוי בחומר המוזרק/טכניקת ההזרקה כדי להפחית ולמנוע את התופעה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה