אפטה שנגרמה לאחר נשיכת שפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

09/06/2020 | 01:42 | מאת: נעמה

שלום, אני קצת מודאגת ולכן פונה. לפני שבועיים נשכתי את השפה התחתונה בזמן אכילה (נשיכה די חזקה אבל לא ירד דם). יומיים אחכ הופיעה במקום הנשיכה אפטה כואבת שממש הציקה לי. האפטה עברה תוך שבוע ואיתה גם הכאב. אבל - נשארה אדמומיות באזור (אדמומיות קלה עגולה במקום בו הייתה האפטה) והמקום קצת ״שקוע״. בנוסף, אני מרגישה עם הלשון מעין בליטה קטנטנה במקום אבל ממש קשה לראות אותה במראה. עברו כבר שבועיים ובגלל זה אני חוששת. יש ממה לדאוג לדעתך?

שלום רב, בשפתיים קיימות בלוטות רוק קטנטנות רבות, ובהחלט יתכן שנשיכה חזקה פצעה כמה מהן. לרוב נרפא מעצמו, לעיתים דורש טיפול מתקן כגון צריבה בלייזר. רצוי להגיע לבדיקת רופא אם לא נעלם עוד שבוע בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה