אפטה גדולה בחניכים העליונות

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

26/05/2020 | 18:47 | מאת: יוסי

שלום בן 41 לפני 5 ימים יצאה לי בחניכים העליונות אפטה גדולה שכאבה מאוד , קניתי אורלמדיק מרחתי זה שרף ושינה צבע לצבע צהבהב, כיום זה שוב לבן , האם זה יכול להיות גידולי , אציין כי אני לא מעשן או שותה אלכוהול דואג מאוד מצורפת תמונה

שלום רב, רקמה לבנה דקה על גבי הפצע איננה גידולית, אלא חלק מתהליך הריפוי של הפצע. היווצרות אפיתל חדש לוקחת מספר ימים ורצוי להימנע מנגיעה/פציעת האזור. אם לא מתרפא לחלוטין תוך שבועיים מומלצת בדיקת רופא. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה