ילד בן 4 סובל מאפטות

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

11/05/2015 | 08:35 | מאת: טלי

מה ניתן לעשות עבור ילד בן 4 הסובל מגיל שנתיים מאפטות בפה. האם יש תכשיר שניתן להשתמש בו ? חוץ ממים ומלח.

ראשית כדאי לאבחן שאכן המדובר באפטות ולא בפצע טראומטי או אחר. מי מלח שורפים ומגבירים כאב למרות שאפקט החיטוי בפה הוא חיובי לא הייתי ממליץ על מי מלח. אם מדובר באפטות הפצעים יעברו מעצמם תוך כשבוע. להקלה ניתן להשתמש במשחה מרדימה ויש הטוענים שחלב עיזים (ישירות מהעטינים מעז מפוקחת וטרינרית) עוזר מאוד. השאלה היא מה מידת החומרה של הפצעים, גודלם ותדירות הופעתם. כל אלה ישפיעו על הטיפול המומלץ. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה