פציעה נשיכה חזקה בלשון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

22/03/2020 | 19:56 | מאת: אנונימית סובלת

לאחר טיפול שיניים מסתבר שנשכתי בחוזקה את הלחי עם ההרדמה ולא הרגשתי כיום לאחר שבועיים קצת יש פצע גדול בלחי שפחות כואב (בהתחלה לא יכולתי לפתוח את הפה) אבל עדיין קיים אני מרגישה תחושת ״משיכה״ ולחץ בלחי וגם קצת באוזן האם זה קשור ? וכמה זמן לוקח לפצע גדול כזה ממשיכה לעבור לגמרי? רופא השיניים אמר שפרט למים עם מלח אין מה לעשות אני ממש מודאגת וסובלת האם נשאר נזק תמידי?

שלום רב, פצע נשיכה בלחי או בלשון אכן מציק ומטריד,אך מתנהג כמו כל פצע בגוף ונרפא תוך שבוע-שבועיים. לא הייתי ממליץ על מי מלח (שורף) אבל בהחלט חשוב להימנע מהמשך נשיכה של האזור, לאכול בעדינות ובאיטיות בעיקר בצד השני של הפה, ולהעדיף מזון שנלעס בקלות בימים הקרובים עד לריפוי. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה