מספר רב של אפטות בפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

28/02/2020 | 19:49 | מאת: רמי

שלום ד״ר אני בן 25 בריא ומתאמן חרדתי מאוד ולחוץ ומעשן מידי פעם נרגילה. לאחרונה הייתה לי אפטה קרובה לגרון שהכאיבה לי שאליה נכנסתי ללחץ לרע מכל למשך שבוע ושהיא עברה גדלו לי 4 אפטות בחלל הפה 2 בלשון אחד בשפה ועוד אחד בלחי הייתי פעמים אצל הרופא והיא אמרה שזה לא הרע מכל אבל אני מאוד מפחד וחושש ואובד עצות ורק נכנס ללחץ יותר גדול

01/03/2020 | 18:37 | מאת: רמי

עשיתי בדיקת דם והכול היה נראה תקין רק הבדיקה של C-reactive prot-שרשום בקופה שהתקרה היא עד 5 ולא יש 12.4 ועד שאני אגיע לרופאה קראתי דברים באינטרנט ואני מאוד חרד לעניין המוות ונכנסתי ללחץ שאני לא יכול לתפקד מה זה אומר?

שלום רב, יש המשייכים התפתחות אפטות למתח נפשי. אין צורך להילחץ, רק כדאי לוודא שאכן מדובר באפטות, זאת בביקור אצל רופא שיניים. חשוב מאוד להיבדק במידה והפצעעם אינם חולפים כעבור שבועיים. אין קשר ל crp. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה