אפטה בפה ובלשון מה עוש

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

30/11/2019 | 20:20 | מאת: יוסף

שלום דוקטור . אני סובל מאפטות כבר קרוב לשנה נשאר זה בא והולך . לאחרונה עם האפטות מגיעים כמו פצעים קטנים בצידי הלשון ובמרכזה ובנוסף הלשון בחלקה האחורי לבנה מהרגיל . מזה יכול להיות ? חודש מאוד מסרטן הפה . לא מעשן

יוסף שלום רב, מתיאור המצב ששלחת ככל הנראה מדובר אכן באפטות, וחיפוי לבן על הלשון שלרוב נובע מפטרת הלשון (קנדידה). רצוי מאוד להיבדק הן כדי לשלול קיומו חלילה של סרטן הפה (לא סביר) וכמובן לטפל במצב הלשון - לשון בריאה היא ורודה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה