פצעים לא מורגשים/כואבים בתחילת הלשון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

16/11/2019 | 10:17 | מאת: נתי

שלום דוקטור: הבחנתי לפני מספר שבועות שיש לי פצעים אדומים בבסיס הלשון זאת אומרת בחיבור של הגרון והלשון. הפצעים בגודל של 2-3 מ"מ להערכתי. ניתן להרגיש אותם במישוש עם האצבע. הפצעים אינם מורגשים ולא כואבים. הם נראים כמו בליטות קטנות. אני בן 33 מעשן כ15 שנה 2-3 קופסאות ביום.

שלום רב, פצעים בעומק הלשון קשים לריפוי מכיוון שהאזור פעיל ביותר ונפגע בקלות במהלך כל בליעה. המשכות הפצעים מזה מספר שבועות מחייבת בדיקה קלינית. ככל הנראה אין קשר לעישון ורצויה תזונה רכה ביותר למשך מספר ימים. בהצלחה

16/11/2019 | 15:41 | מאת: נתי

בדיקה קלינית של רופא שיניים? רופא משפחה?

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה