פצעים בקצה וצידי הלשון ומליחות בפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

13/11/2019 | 08:14 | מאת: רועי

היי שלום, בן 30, בריא , במצב גופני טוב. לפני כ-שבוע החלו לי פצעים כואבים בקצה הלשון ,שמזכירים תחושה של אפטות, הפצעים נרגעו וחלקם חלפו אך ממש לא באופן סופי , עדיין יש גם בצידי הלשון, בנוסף התווספה הרגשה חזקה מאוד של מליחות, שמתחזקת כאשר מזון נכנס לפה, מה עליי לעשות? מה לדעתכם זה יכול להיות?

שלום רב, בהחלט יתכן שמדובר באפטות או בפצעי כוויה שיתכן גם שפגעו בפגיעות הטעם שעל הלשון. רצוי להימנע מפציעה נוספת של האזורים הפגועים, להשתמש בחומרי סיכוך ולהימנע ממאכלים או שטיפות מי פה מלוחים או חריפים שעלולים להחמיר את המצב. ניתן לבצע שטיפות חיטוי עם כלורהקסידין או סודה לשתיה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה