פצע לבן, צהבהב ארוך שורף כואב האם זה אפטה?

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

13/10/2019 | 04:47 | מאת: ערן

ביומיים האחרונים נהיה לי מין פצע ארוך ולבן צהבהב בשני צידי הפה בתחתית החניכיים התחתונות זה קרה לאחר צחצוח שיניים ארוך וחזק הפצעים שורפים במגע אוכל ומים וכואבים האם זה אפטה? סרטן? כדאי לבדוק?

שלום רב, ככל הנראה לא מדובר באפטה, אלא בפצע טראומטי (יתכן כתוצאה מצחצוח אגרסיבי או נשיכה) רצוי להפסיק לצחצח באזור הפצוע (שפשוף נוסף יחמיר את הפצע) לכמה ימים ולהשתמש בגל מרפא ומחאה כגון ג׳ל קורסודיל. אם לא עוזר מומלץ לפנות לבדיקה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה