אפטה שהולכת וגדלה מה הסיבה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

10/09/2019 | 00:21 | מאת: שואלת

שלום, לפני שבוע וחצי הבת שלי הכניסה את היד שלה לפה שלי ושרטה אותי בחניכים התחתונות (תינוקת) לאחר מספר ימים יצאו לי 2 אפטות שגורמות לי לתחושה של כאבי שיניים ושורפת לי השפה התחתונה האפטות הולכות וגדלות והן התחברו לאפטה אחת גדולה. זה תקין? אני ממש סובלת מכאבים והשפה התחתונה נפוחה מעט. תודה מראש, אני

שלום רב, מהתואר שצרפת מדובר ככל הנראה בפצע טראומטי(שריטה) שיתכן שהזדהמה ולא באפטה. אפטות לרוב אינן גדלות ומתאחדות אלא אם פצעו שוב. כדאי להימנע ממגע באזור הפצוע וניתן להשתמש במשחות מאלחשות לצורך הקלה עד לריפוי שצפוי להיערך בין שבוע-שבועיים. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה