התקלפות עור בחלל הפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

27/08/2019 | 13:06 | מאת: רואית

צהרים טובים יש לי התקלפות עור בפה בהתחלה זה היה רק בחלק הפנימי של השפתיים ועכשיו זה בכל חלל הפה. הייתי לפני חודשיים אצל רופא שיניים והוא לא העיר לי על כיב או פצע חשוד. האם צחצוח שיניים ממושך של 4-5 דקות(פעמיים ביום ולעיתים רחוקות שלוש) יכולות ליצור יובש וקילוף (בגלל הפלואוריד) ? אשמח לדעת מהן הסיבות שיש קילוף עור בפה והאם זה חמור? בתודה מראש רואית.

שלום רב, צחצוח פעמיים ביום לא אמור לגרום להתקלפות אפיתל. תרופות מסוימות, צריכת אלכוהול ומחלות מטאבוליות שונות עשויות להוביל למצב. רצוי להיבדק אצל מומחה לרפואת הפה בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה