חייב עזרה עם האפטות

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

02/05/2015 | 12:57 | מאת: נדב

מאז שאני ילד אני סובל מאפטות ברמה מוגזמת איני יכול עוד להתמודד עם הכאב. אני חייב למצוא דרך לפחות לדלל את הכמות יש לצייו שהשתמשתי בחיי כמעט בכל משחה שקיימת בשוק אני בן 22 יש דרך לטפל בבעיה??

נדב שלום רב, אפטות חוזרות הן אכן מטרד ניכר הגורם לאי נוחות וסבל רב במצבים הקשים יותר. חשוב לאבחן את מצבך ולנסות להתאים טיפול אישי עבורך. הטיפול באפטות הינו טיפול תומך ומקל בלבד אך בדיקה מעמיקה יכולה לתת מידע נוסף שיסייע להקטין את הופעת באפטות ו/או את חומרת הופעתן. שימוש במשחות הינו טיפול מסייע אך חובה על הרופא המטפל לנסות ולזהות את מקור הבעיה ולהציע פתרונות מעבר למשחה כזו או אחרת. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה