יובש בגרון שמקשה על שגרת היום

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

14/07/2019 | 17:55 | מאת: דניאל

הגרון שלי כל הזמן יבש וזה מקשה עלי אני מרגישה כל הזמן צורך לבלוע רוק וגם שאני בולעת רוק אני מרגישה שגם זה יבש , גם שאני שותה. ובנוסף כשאני נוגעת עם הלשון בחיך של הפה אני מרגישה כמו קווים יבשים.

שלום רב, כדאי לבדוק אם הבעיה היא בעיה קבועה של יובש בגרון או שמדובר בבעיה זמנית למשך מספר ימים. יובש קבוע בגרון קשור לרוב לירידה בהפרשת הרוק או שינוי בהרכב הרוק ויכול להיות קשור לנטילת תרופות שונות. יובש זמני - יעלם מעצמו. רצוי כמובן להרבות בשתיית נוזלים.

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה