פצעים חוזרים בלוע כל פעם בצד אחר

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

24/05/2019 | 20:25 | מאת: זהר

שלום, כבר מספר חודשים חוזרים לי בתוך הלוע פצעים עם ראש לבן כמו אפטה שניתן לראותם במאמץ עם מראה מגדילה ופנס...כל פעם זה בצד אחר של הגרון, זה ממש כואב וגם כבר קצת מלחיץ. הייתי אצל רופא אאג העניין שעד שמגיע התור הפצע חולף.. השאלה אם זה תקין שחוזר כל הזמן בסמיכות כה גבוהה, תודה רבה מראש על המענה

שלום רב, אכן מדובר בפצעים כואבים ומטרידים . יתכן שמדובר באפטות או בפצעים על רקע ויראלי. רצוי להיבדק אצל רופא שיניים או מומחה לרפואת הפה שיבדוק מה מקור הפצעים ויסייע להקלה בבעיה בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה