שפתיים נפוחות ופצעים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

22/04/2019 | 17:18 | מאת: נגה זהרוני

היי בשלושה ימים האחרונים השפתיים שלי התנפחו והאדימו וביומיים האחרונים שמתי לב שבשפה העליונה בצד ימין בחלק הפנימי מתחיל להיווצר כמו אפטות קטנות עיגולים לבנים כאלה. רציתי לשאול האם ידוע לך מה זה או ממה זה נובע? ומה הטיפול?

שלום רב, פצעים לבנים בחלק הפנימי של השפתיים יכולים להתאים למגוון אפשרויות ביניהן אפטות, נגע ויראלי או טראומטי. רצוי לסכך את האזור עם פטרוליאום לבן כמו כן ניתן להשתמש במשחות עם אפקט מאלחש לאור הנטייה של פצע בשפה להיפצע שוב ושוב. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה