אפטה וכאבים בבליעה קשים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

14/03/2019 | 14:59 | מאת: יעל

האם אפטה רצינית בצד של הלשון צמוד לשיניים האחוריות. יכולה להיות גורמת לכאבים בבליעה? יש לי אפטה גדולה מאוד באזור וכול תזוזה של הלשון כואבת מאוד אבל גם כאשר אני בולעת, אותו צד של הגרון כואב מאוד עד כדי קושי ממשי לבלוע אוכל מוצק מפאת כאבים (ממש מרגיש כאילו האפטה היא בתוך הגרון)

שלום רב, אפטה בצידי הלשון לא אמורה לגרום לכאב בבליעה. יתכן שקיימת אפטה נוספת ו/או פצע נוסף בעומק בלשון או החיך. אם לא עובר תוך שבועיים כדאי להיבדק

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה