פצעים כואבים על הלשון במשך שנתיים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

28/02/2019 | 05:08 | מאת: לורן

שלום רב, לפני כשנתיים התחילו להופיע לי פצעים/ כתמים אדומים לבנים על הלשון שמאוד כואבים ומפריעים בשגרה. זה קורה כל שבועיים בערך וזה פשוט נורא. מה זה יכול להיות? האם זה מדבק? האם מדובר הלשון גיאוגרפית? הרפס? אני חוששת.

לורן שלום רב, התואר שאת נותנת יכול להתאים לטראומה כימית ללשון כמו גם לאלרגיה. לשון גיאוגרפית היא מצב די קבוע שלא בא והולך. רצוי לבדוק את התזונה האם השתנתה ומהם מאפייני הופעת הפצעים כדי להגיע לאבחנה נכונה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה