אפטות חוזרות לילדה בת 8

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

05/02/2019 | 08:20 | מאת: שלהבת

ילדותי ב8 סובלת כבר שנה+ מאפטות חוזרות בגדלים שונים במקומות שונים בחלל הפה. מדובר בתדירות של אחת הולכת אחת באה... היינו אצל רופא משפחה ועשינו בדיקות דם שיצאו תקינות. אני מאוד רוצה להקל עליה וחוץ מתכשיר sos שאנחנו משתמשים באופן קבוע אין לי דרך. אשמח לעזרה בנושא.

שלום רב,אכן מדובר בפצעים מטרידים ומציקים. קשה למנוע את הופעתם של הפצעים וקיימים מבחר מוצרים לטיפול בפצעים לאחר הופעתם. לעיתים שינוי תזונתי/הורמונלי יכול לעזור, וכמובן קיימות תרופות ה״סבתא״ המוכרות כגון חלב עיזים טרי. כדאי להיבדק אצל מומחה לרפואת הפה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה