פצע בפה שעבר ונשארה צלקת

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

24/01/2019 | 20:59 | מאת: יעל

היי..היה לי פצע בפה במשך 3 שבועות הייתי אצל שני רופאי שיניים אצל אחד שהפצע עוד היה קיים ( בשלבי החלמה ) שאמר שהשן בינה בזוית ולכן הפצע ולאחר שבוע מהביקור אצל רופא זה הלכתי לעוד רופא שיניים שאמר שמה שנשאר מהפצע זה רק צלקת ותיאורטית זה אמור לעבור ( הצלקת) יש לי שתיי שאלות א.האם צלקת חייבת לעבור? מצרפת תמונה מהיום. מקווה שהיא תהיה ברורה 2. לי נראה גם שנשאר כמו חור קטנציק למה זה ככה? למה לא עובר לגמרי? רוצה שלא יהיה לזה שום זכר..

פצע על רקע טראומטי אמור לחלוף לחלוטין עם סילוק הגורם לטראומה(כגון החלקת תלולית השן החדה). העלמות מוחלטת עשויה לקחת מספר שבועות עד 3 חודשים. לא תמיד יעלם לחלוטין אך חסר משמעות רפואית. בהצלחה.

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה