פצעים לבנים מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

07/01/2019 | 20:58 | מאת: Lil

בזמן ההאחרון מופיעים לי פצעים מתחת ללשון עגול שקוף נראה כמו טיפה אך הפצע לא שורף הוא רק מציק קצת מה לעשות ללכת לרופא או שזה פשוט יעבור לבד (הפצע הוא מופיעה ליום אחד וכנראה בלילה הוא מתפוצץ כי הוא לא מופיע למחרת בבית אבל נשאר סימן)

שלום רב, יתכן מאוד שמדובר בפצע על קרא ויראלי או טראומה ללשון. לעיתים תתכן גם הופעה של פצע מתפוצץ כזה על רקע אלרגי. כדאי לברר האם חלו שינויים בתזונה לאחרונה או מחלת חום כלשהי. כדאי להיבדק

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה