אפטות בענבל - כמעט 4 שבועות

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

25/12/2018 | 21:06 | מאת: עומר

הופיעה לי אפטה בענבל (uvula) לפני יותר מ-3 שבועות, בהתחלה הרגשתי כאב בגרון והכאב גם הקרין לאוזן הימנית. הלכתי לרופא אא"ג ונתן לי אס. או. אס כדי להקל על הכאב. לאחר מספר ימים הכאב נעלם, אבל הצורה של האפטה לא השתנתה (לא רואה סימני החלמה) למרות שאין כאב. אני רגיל לאפטות בפה שנעלמות לאחר זמן קצר, ולא לתקופה כזו. האם יש לי ממה לדאוג?

עומר שלום רב, פצע דמוי אפטה שאינו חולף לאחר 3 שבועות יתכן מאוד שאינו אפטה. מומלץ מאוד להיבדק אצל מומחה לרפואת הפה.בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה