כתמים כואבים בלשון במשך תקופה ארוכה.

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

29/10/2018 | 11:57 | מאת: לורן

שלום רב, כבר כשנה וחצי שמופיעים לי על בסיס שבועי כתמים אדומים כואבים/צורבים על הלשון. יש פעמים שכל הלשון שלי מכוסה בכתמים האלה ויש פעמים שיוצא 1-2. אני מאוד מיואשת מהדבר וחוששת גם שזה יכול לדבק? מזה יכול להיות? והאם קיים סיכוי שזה מדבק?

נגעים חוזרים אדומים על הלשון יתכנו על רקע אלרגיה, אך יתכנו גם כתוצאה מפצע ויראלי או חוסר תזונתי. רצוי לנהל יומן מעקב אחר הופעת הפצעים - כגון מה אכלנו לפני הופעתם, מה תדירות הופעת הפצעים וחומרתם ולהתייעץ עם מומחה לרפואת הפה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה