אפטה בלשון כבר יומיים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

27/10/2018 | 12:08 | מאת: אור

בן 20 לא מעשן כבר יומיים שיש לי סוג של גידול קטן בצד שמאל של הלשון, שנראה כמו אפטה אבל גבוה שזה מטריד, ממש כמו פרח שצומח לגובה ניסיתי משחת אורלמדיק שאמורה להפיג את הכאב ב10 שניות, אבל כאשר מרחתי על הפצע לא הרגשתי שום שריפה ושום הקלה בכאב הכאב בעיקר בזמן דיבור והזזת הלשון אנסה לצרף תמונה, האם כדאי לפנות לרופא במקרה כזה או להמתין מספר ימים? (זה עדיין טרי בערך יום וחצי)

שלום רב, פצע בצורת פרח איננו אופייני לאפלות, אלא יותר לנגע ויראלי כמו פפילומה או נגע טראומטי. מומלץ להיבדק

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה