פצעון בלסת התחתונה מצד ימין

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

22/08/2018 | 05:21 | מאת: סיון

הבחנתי היום שהופיע לי בלסת התחתונה בפנים מתחת ללשון מצד ימין מן פצעון לבן די קטן לא כואב מה זה יכול להיות? זה דורש בדיקת רופא? תודה

ברוב המקרים פצעון תחת הלשון קשור לטראומה מכאנית(כגון נשיכה/דקירה) או כימית ללשון אך יכולה להתאים גם לאפטה. לרוב הפצעון כואב ומטריד. במידה וחולף בעצמו תוך 7-14 יום אין צורך בטיפול נוסף. רצוי להימנע מטראומה נוספת באזור שתקשה על הריפוי. אם לא חולף מעצמו תוך 14 יום חובה לגשת לבדיקת רופא שיניים

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה