כאב חזק בגרון ופצעים בחלל הפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

23/04/2018 | 15:46 | מאת: רחל

שלום וברכה, מיום שישי יש לי כאב גרון מאד חזק ופצעים בפה עשיתי משטח גרון לשלול דלקת כרגע אני עם פצעים רבים בפה וכאבים ממש חזקים בגרון גם אחרי נטילת נורופן לא מצליחה לישון, לאכול, בקושי לשתות מה אני יכולה לעשות כדי להקל? תודה

שלום רב, בלתי ניתן לאבחן ללא בדיקה מסודרת, אבל יתכן שמדובר בדלקת גרון על רקע ויראלי הכוללת בתוכה פצעים על רקע ויראלי בפה. לצערי אין טיפול במקרה זה למעט חיטוי הפה עם מי שטיפה על בסיס כלורהקסידין והמתנה לריפוי שיארך מספר ימים. כדאי להיבדק אצל רופא שיניים

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה