חור מקולרי

דיון מתוך פורום  רשתית

30/01/2013 | 18:20 | מאת: רותה

שלום רב, אני בת 68 קצרת רואי מגיל 7 ברבות הימים הגעתי למינוס גבוה בשתי העיניים עברתי לפני חודש ניתוח קאטרקט בעין ימין שהיה כבייכול העין הבריאה, בעין שמאל יש לי חור מקולרי וגם קאטרקט מאז הניתוח שהצליח יש לי בעיות בעין שמאל שיש בה את החור המקולרי וקאטראקט לא טיפלתי בחור המקולרי, אבל יש אפשרות לנתח את הקאטרקט זה לא יהיה בעייתי? תודה

שלום רותה ניתן לנתח את הקטרקט (ירוד בעברית) ללא כל בעיה בנוכחות חור מקולרי. ניתן גם לבצע ניתוח משולב של ירוד + ויטרקטומיה לחור המקולרי. הייתי פונה לבדיקה עם צילומים עדכניים להערכה מלאה לפני ההחלטה

מנהלי פורום רשתית