היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

15/02/2015 | 11:04 | מאת: דוד

לביתי בת ה16 קוצר ראייה גבוה , כמינוס 10 .יש היסטוריה משפחתית גם מצד האימא וגם מצד הדודה של היפרדות רשתית בגיל 20 בערך , שוב עקב קוצר ראייה גבוה .איך להיערך לגבי הבת ? האם רופא עיניים רואה את התהליך בבדיקות השגרתיות, או שזה משהו פתאומי שקורה יום אחד ?האם יש טיפול מניעה כמו חיזוק בלייזר וכדומה . האם הנערה צריכה להיבדק אצל רופא מומחה לרשתית או שרופא עיניים רגיל זה גם טוב .תודה.

שלום דויד כל התשובות נכונות חשוב מעקב רציף.... בנוסף כדאי להכיר הסימנים המקדימים ולהגיע לנדיקה בכל מקרה של ספק. נקודות חדשות, הבזקי אור או מסך מול העין הם החשובים.

מנהלי פורום רשתית