שוב המשך שאלה ותיקן

דיון מתוך פורום  רשתית

19/09/2018 | 20:32 | מאת: מיה

שלום דר עשיתי בדיקה אצל נויראופטלמולוג הוא אמר שהכל תקין רק הפנה לשדה ראיה שעדיין לא עשיתי כיוון שלפני 8 שנים בערך היה לי אישון מוגדל בעין ימים עם טשטוש ראיה שעבר מעצמו תופעה שלא אובחנה אך היה חשד לדלקת בעצה הראיה . בסיכום נכתב עצבי ראיה ימין שמאל תקין רשתית צמודה קרניות שקופות אישון שמאל תקין אישון ימין "אולי אטרופיה נקודתית " . אני קראתי שאטרופיה היא ניוון של עצב הראיה וזה מצב מסוכן אבל איך יתכן שעצבי ראיה תקינים ורשום אולי אטרופיה ? האם יש סיכוי שזה משהו שהותירה הדלקת העצבית ? יש לציין שהראיה בשתי העיניים 6/6 זאת אומרת שחדות הראיה טובה מאוד. בת 26 אני מאוד לחוצה עכב מה שנכתב.

שלום הייתי מתייחס למה שרשום בהקשר לכל השאר. עם ראיה טובה וביטוי ׳אולי׳ - זה לא נשמע לי משמעותי. כמובן- אפשר לחזור למי שכתב ולבקש הסבר

מנהלי פורום רשתית