טוברקס- מה עושים שגם לאחר תום שימוש,רואים מטושטש?

דיון מתוך פורום  רשתית

03/11/2017 | 10:58 | מאת: חיים בסון

טוברקס- מה עושים שגם לאחר תום שימוש,רואים מטושטש? הפסקתי טיפול במשחה טוברקס עקב טשטוש ראייה קבוע ב-2 העיניים. בעין הימנית הראייה חזרה למצב כמעט למצב תקין לאחר יום מהפסקה במשחה, ולכן מה הדרך המהירה ביותר להסיר את המשחה שהיא כמו "גריז"? בעיין שמאל אין שיפור כלל!, כאילו המשחה שם. כאשר ברקע של עין שמאל היה ארוזיה נרחבת על הקרנית השמאלית בעין בקוטר 2 על 3.5 מ"מ , SPAS. ייתכן שהראייה בעין שמאל נפגעה?

המשחה היא אנטיביוטיקה למניעת זיהום. אם אינךצרואה טוב- גש לבדיקה להתאמת טיפול

מנהלי פורום רשתית