קרעים חוזרים ונשנים, וחדר כושר

דיון מתוך פורום  רשתית

14/10/2017 | 11:36 | מאת: ספורטאי

היי, אני בן 25 סובל ממיופיה מספר 6 או 7 היה לי לפני שעשיתי תיקון לראייה, בשנה שעברה סבלתי מהיפרדות רשתית בעין שמאל ובוצע באקל וויטרקטומיה, ולייזר היקפי למניעה בעין ימין, כיום לאחר שנה היו לי שלושה קרעים בעין ימין שטופלו בלייזר בהפרש של כמה חודשים. השאלות הן כאלה, האם יש סיבות נוספות שזה קורה חוץ ממיופיה וכנראה נטייה גנטית (גם אבי סובל מזה)? לדוגמא הרמת משקולות שאני עושה כ4 פעמים בשבוע? הקרע האחרון קרה לאחר טיסה, האם יש לזה קשר? והאם יש משהו מניעתי שאפשר לעשות לשמור על העיניים? (הועלה לאוויר ניתוח באקל מניעתי)

שלום ספורטאי נשמע שאתה בטיפול טוב... למרות שהבעיה קשה. בספרות המקצועית - לא ידוע קשר חד ערכי להרמת משקולות או טיסה. הדרכים למניעה (מלב מודעות) הן לייזר (לרשתית) או חיגור (באקל). בהצלחה

14/10/2017 | 14:35 | מאת: ספורטאי

תודה רבה על המענה המהיר ד"ר בלפר, מעריך זאת מאוד!

מנהלי פורום רשתית