ניתוח ויטרקטומיה עקב הפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

04/09/2017 | 18:46 | מאת: מעוז

עברתי לפני כ-5 שבועות ניתוח וטרקטומי בעין עקב קרע ברשתית בשעה 11:30 לפי כיוון השעון.אובחנו 3 קרעים טמפורלי עליון בוצע לייזר 180 כולל סביב הקרעים ושחלוף ל 25% SF6 בניתוח הוזרקה לי בועת גז אשר נספגה בעין. בבדיקה לפני כשבוע ח"ר 6/12 לתע 14 ,קרנית שקופה, לק עש, PCIOL ,דיסקה גבול חד צלקת לייזר טמפורלית רשתית צמודה ספק בצקת מקולרית. כיום אני רואה בעין המנותחת אולם קוים ישרים נראים עקומים וכל מה שאני רואה באופן כללי נראה מעוות. שאלתי היא תוך כמה זמן אחזור לראות באופן תקין ללא עיוותים. תודה רבה

שלום. הייתי ממתין כ 3 חודשים לתוצאה. בנוסף- אני בטוח שאם במהלך המעקב יתעורר חשד- תיתבצענה בדיקות נוספות. ראיה כמו זו שאת מתארת היא מצויינת לעין שאחרי ניתוח הפרדות רשתית. זה מצב שניתן להתעוור ממנו!!

מנהלי פורום רשתית