אוטם ראש עצב הראייה - עזרתכם הדחופה. תודה

דיון מתוך פורום  רשתית

21/02/2017 | 10:48 | מאת: הדס

בוקר טוב ושלום רב, לאימי לפני כשבועיים חלה ירידה קשה בראייה - הופנתה למיון ושם אובחנה לה מחלה הנקראת "אוטם ראש עצב הראייה" Anterior Ischemic Optic Neuropathy מאחר והמחלה אצלה לא נוצרה כתוצאה מדלקת - נערכו לה בדיקות מקיפות והיא התקבלה למחקר בביה"ח קפלן בראשותה של פרופ' חנה לייבה - בו הוזרקה לה זריקה ראשונה אל תוך העין. הבעיה היא שעכשיו בכדי לקבל את הזריקה הבאה בתור עליה להמתין כ-8 שבועות ומאז קבלת הזריקה הראייה התדרדרה והיא רואה כעת צללים בלבד. מה ניתן לעשות ? האם קיימים תוספי מזון/ויטמינים/תרופות כלשהן שיכולים לסייע ולו במעט ? אשמח בנוסף גם לקבל שם של מומחה בתחום עם ניסיון רב להתייעצות שניה (פרטית) אשמח לכל עזרה מאחר וכרגע אימי בסערת רגשות - מבנאדם פעיל ודינמי היא הפכה כרגע להיות בנאדם תלוי ומוגבל עד מאוד. אשמח ואודה לעזרתכם הדחופה. תודה מראש

שלום הדס צר לי לשמוע על אימך AION - זו מחלה הפוגעת בעצב הראיה מציע להמשיך ע'פ הטיפול שהוצע במחלקה. ההמתנה היא לא מטעמים בירוקרטיים אלא מטעמי מינון הטיפול . איני נוהג להמליץ בפורום על רופאים ......... בריאות

21/02/2017 | 13:13 | מאת: הדס

תודה על תשובתך. האם קיימים תוספים/ויטמינים/תרופות כלשהן שניתן לקחת על מנת לנסות למזער את התופעה או לפחות למנוע הישנות התדרדרות ? אשמח לתשובה.

מנהלי פורום רשתית