השתלת עדשה טורית

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

02/02/2014 | 17:26 | מאת: ג'וזף

אני בן 77 ואמור לעבור ניתוח קטרקט בשתי העיניים בעין ימין יש לי 4.75+ צילינדר 0.75- בעין שמאל 5.00+ צילינדר 2.00- הומלץ עי הרופא המנתח שעדיף להשתיל עדשה טורית ואז לא אצטרך משקפיים לרחוק. השאלה היא האם באמת יש עדיפות לעדשה טורית בעלות יקרה או לעשות ניתוח קטרקט רגיל ולאחר מכן לעשות משקפיים

03/02/2014 | 18:46 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום ג'וזף יש כמובן יתרונות וחסרונות. הם קשורים בעיקר באיכות חיים. אין כל הבדל רפואי בין הניתוחי או התוצאות (בשניהם מחליפים העדשה העכורה בשקופה). ההבדל הוא בהקטנת התלות במשקפיים לאחר הניתוח. ההחלטה הערכית צריכה להיות שלך בלבד.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר