קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

12/07/2013 | 17:06 | מאת: חני

שלום דר בלפר,אבי קשיש בגיל 88,צריך לעבור ניתוח קטרקט בעין עם אישון קטן.הבנתי שזה מורכב ואני לא יודעת מי מנוסה בניתוחים כאלו.אבי כבר עם עין אחת חולה ואנו חוששים מפגיעה בעין השנייה . מה לעשות?

12/07/2013 | 20:55 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום חני וודאי שיש צורך לשקול כל ניתוח - אם הוא חיוני ומתי לבצע. כשיש עין יחידה - הרי שהשיקול יותר עקרוני. בעיקרון - יש מספר שיטות להתמודד עם מצב של אישון צר. כמו בכל תחום- נסיון שווה המון. מציע לגשת למנתח מנוסה, ולשאול ישירות במהלך הפגישה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר