ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

25/06/2013 | 09:50 | מאת: שולי

אני בת 67 עין שמאל שלי היא עין עצלה אני כמעט ולא רואה בה בעין ימין יש לי קטרקט מתקדם ואני חוששת מאד מהניתוח במידה ויהיו לי סיבוכים קבעתי בכל זאת ניתוח במרכז רפואי גדול בירושלים שמצריך נסיעה ארוכה אשמח אם תשיב לי מה דעתך.

25/06/2013 | 16:40 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום שולי דעתי היא שניתוח קטרקט הוא חשוב לשיפור הראיה. אם ראייתך לא טובה (בשל הקטרקט) הרי שזו התוויה לניתוח. יש בו סיכון - אך נחשב בטוח. יש צורך בשיקול דעת, כמובן, כמו כל דבר. אני גורס כך: אם נניח לך יקרה סיבוך נדיר אך כזה שיפגע בראייתך (חלילה)- איך תרגישי? א. ראיתי טוב / הסתדרתי לפני הניתוח, חבל ששיכנעו אותי. ב. מה לעשות, הראיה שלי היתה ממש לא טובה. חבל שדווקא לי זה קרה אבל הייתי חייבת.... אם ענית א- חכי עם הניתוח אם ענית ב- לכי על זה בהצלחה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר