טיפות עיניים סיסטיין

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

11/06/2013 | 09:12 | מאת: עוזי

לאחר ניתוח קטרקט בשתי העניים , סובל מיובש בעניים גם מלפני הניתוח . עד כה נעזרתי בטיפות רפרש טירס שאותם טפטפתי ללא הגבלה רופא העניים המליץ לי להשתמש בטיפות עניים סיסטיין שיש בהם חומר משמר האם שימוש בטיפות הסיסטיין יכול לגרום נזק לעיין האם כדאי וניתן להזליף משני סוגי הטיפות האם יש המלצה כמה להשתמש מכול סוג היובש בעיניים לרוב לא מציק לי , רק לפעמים אך הוא קיים .

13/06/2013 | 17:19 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום עוזי הטיפול ביובש הוא להרטיב.... יש סוגי טיפות שונים וכל אחד מוצא מה נעים וטוב לו כל שילוב מתקבל. נסה עד שייטב לך

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר