אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

20/05/2013 | 07:41 | מאת: יוד אלף

מבוגר בן שמונים. עברתי ניתוח קטרקט לפני חודשיים. הראיה היא שש שש בשתי העינים . הרופא אמר שאין צורך במשקפיים ואפילו קיבלתי אישור לנהוג בלי משקפיים. עד כאן הכל טוב ויפה. אלא מאי...העיניים שלי אדומות,יש לי עיין עצלה. זאת וגם זאת. בלילות כשאני פותח את העיניים יש לי הבזקי אור. ההבזקים הם רק בזמן שאני פותח את העיניים. והם ספורדיים. אלף תודות. אגב, הייתי אצל רופא עיניים והוא נתן לי שני סוגי טיפות עיניים למשך שבוע. העיניים עדיין אדומות. תודה

21/05/2013 | 23:18 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום י'א אכן - יופי של תוצאה. האודם נובע כנראה מרגישות/ יובש של העיניים. תחליפי דמע ו/או תוספת אחרת של טיפות יוכל לסייע לך להרגיש טוב יותר ולהפחית מהאודם. ההבזקים שאתה מתאר הם כנראה עקב האור החזק שאתה רואה לאחר הוצאת העדשה העכורה (הקטרקט).

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר