לאחר ניתוח קטרקט - תופעות

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

15/09/2016 | 10:33 | מאת: טלי

שלום אבי עבר ניתוח קטרקט לפני מספר ימים. יממה לאחר הניתוח הופיע עדות לדימום בצורת פס אדום בחלק העליון של לובן העיין. בתווך של מספר שעות, עושה רושם שהפס התפשט כלפי מטה. מאז ועד היום לא ברור אם נוצר דימום חדש, לפי מה שניתן לראות. כמו כן, כל "הלבן" של העיין נראה אדמומי. 48 שעות לאחר הניתוח גם החלה תחושה של כאב קל בעת הזזת העין (להסתכל ימינה או שמאלה). אין כלל ירידה באיכות הראיה. אני אשמח לקבל חוות דעת לגבי התפתחותם של תופעות אלו החל מ - 24 שעות לאחר הניתוח (דימום) ובפרט החלתו של כאב קל בעת הזזת העיין, 48 לאחר שעות לאחר הניתוח. האם הן חייבות התיחסות דחופה או שניתן לחכות לביקורת שנקבעה 10 ימים לאחר הניתוח? תודה רבה טלי

שלום רב, ל פי התאור ככל הנראה מדובר בדימום חיצוני של פני השטח של העין. בכל מקרה מאחר ואביך לאחר ניתוח אני ממליץ על בדיקה ויעוץ הרופא המנתח.

16/09/2016 | 14:52 | מאת: טלי

תודה רבה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר