תופעת לואי לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

08/09/2015 | 18:43 | מאת: מני

ליפני כחודש עברתי ניתוח קטרקט בהצלחה אני חולה סכרת מאוזן לאחר הניתוח הראיה הייתה חדה אך היה העדר פוקוס בגלל טיפולי לייזר לאחר חודש אחד מהניתוח היה לי טשטוש ראייה בעיין הרופא לא ידע להגיד מה סיבת הטשטוש ושלך אותי לצילום השאלה היא מה יכול לגרום לטשטוש מותר לציין כי מימים אלה התחלתי ליטול תרופה בשם דואודרט

שלום רב, מאחר ויש בקרע סכרת יש לבצע צילום כפי שנשלחת לבצע, על מנת לבדוק האם אין החמרה בסכרת שברשתית. לאחר ביצוע הצילום ופענוח שלו ניתן יהיה לקבוע את מצב הרשתית והטיפול שיש לעשות.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר