שאלה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

12/06/2015 | 12:07 | מאת: משה

אני עברתי ניתוח קטרט ביום חמישי שעבר (היום זה 8 ימים) ורציתי לשאול קודם כל לגבי הפלסטיק ששמים בלילה על העין מה הסיבה שמספיק רק שבוע לישון עם המגן לעין בגלל שאין בעיה לגרד אחרי שבוע את העין או שבגלל שלא אמור לגרד אחרי שבוע כי אני היום שמונה ימים אחרי הניתוח ועדיין מגרד לי ומצד שני רשום לי במכתב שחרור והוראות טיפול לא לגרד את העין שבועיים אז לא כל כך הבנתי מה נכון פה מכל זה ומה עדיף לעשות ?ודבר שני שרציתי לשאול אני רואה שיש בתוך העין כמו משהו לבן וכמו חוטים כאלה מה זה יכול להיות האם זאת העדשה או החתכים שעשו בעין האם זה אמור להיות ככה וזה תהליך נורמלי העין לא אדומה או משהו כזה ? ומתי אמור לעבור תחושת הגוף זר הזה שמציק בעין ורק בא לך לגרד את העין

שלום רב, אין צורך להשתמש במגן מעבר לשבוע. תחושת הגרד והגוף הזר מאוד שכיחה. המשך טיפול בטיפות לאחר הניתוח ושילוב גם של תחליפי דמעות יכולים לפתור את הבעיה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר