2 שאלות

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

09/06/2015 | 08:34 | מאת: אבי

עברתי לפני שבוע ניתוח קטרט ואמרו לי שאפשר לשטוף את העין אחרי שבוע השאלה היא האם אפשר לשטוף את העין כשהעין פתוחה או רק כשהעיניים סגורות (כולל העין המנותחת) ושאלה שניה היא האם טיפות עיניים מסוג -pred forte יכולים לעזור כשיש תחושת גרד לאחר ניתוח קטרט

11/06/2015 | 19:38 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום רב, נקודת המפתח היא לא לשפשף חזק את העיניים. אז ניקוי בעדינות עם עיניים עצומות - זה סביר אם יש גרוי - עדיף תחליפי דמע. את הפרד פורטה אני ממליץ לזלף לפי הוראות המנתח. בברכה, ד"ר נדב בלפר

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר