לגבי ניתוח קטרט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

01/06/2015 | 16:02 | מאת: חנה

אני צריכה לעבור ניתוח קטרט בקרוב ורציתי לדעת האם הניתוח עצמו כואב האם מרגישים כאבים או דקירות בעין וכדומה או שרק החוויה היא שמלחיצה וכמו כן לאחר הניתוח קראתי והבנתי שיש הרגשה של גוף זר וחול בעין רציתי לדעת כמה זמן זה נמשך האם זה כאב קל ונסבל או שזה יכול להיות נורא כמה זמן אי אפשר לשטוף את העין כמה זמן אסור לנגוע בכלל בעין אם זה מגרד נורא והאם חוץ מהטיפות הרגילות שצריך לשים לאחר הניתוח יש טיפות שיכולות להקל על תחושת הגרד בעין כמובן שאני רוצה מאוד שהניתוח יצליח ואני ישוב לראות כי עכשיו אני כמעט לא רואה כלום ואני מאוד מתוסכלת מכך אבל העניין השני של תחושת גוף זר בעין והצורך המוחלט לנגוע בעין הוא גם מבחינתי קריטי אני פוחדת נורא בבקשה עזרו לי להגיע להחלטה

שלום רב, נתחיל מהסוף. מאחר וחדות הראיה שלך ירודה אין לך ברירה אלה לעבור את הניתוח. כעיקרון הניתוח פשוט ולא כואב. ניתן גם להוסיף טישטוש קל על מנת שהחוויה של הניתוח תהיה קלה יותר. טיפות לשטיפה של העין יכולות לעזור ולהקל על תחושת גוף הזר שיש לעיתים לאחר הניתוח.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר